MobileBulgaria подкрепя кампанията "НЕ СТЕ САМИ"

MobileBulgaria подкрепя кампанията
MobileBulgaria.com подкрепя кампанията "НЕ СТЕ САМИ", организирана съвместно от вестник "Стандарт", българското национално Дарик радио, информационния сайт DarikNews.bg и националната телевизия bTV. Апелът, отправен от организаторите, към който се включваме и ние, от екипа на сайта, е към всички българи в България, Европейския съюз и Щатите: да бъдем активни в действията си и да покажем съпричастност към съдбата на петте български медицински сестри в Либия, получили несправедливи смъртни присъди.
Като символ на кампанията вестник "Стандарт" отпечата лентичка с цветовете на българското знаме и думите "Не сте сами" - на български и английски език. Тази лента ще бъде разпространена сред всички български граждани в дните преди Нова година. В четири поредни броя на вестник "Стандарт" - от 27 до 30 декември 2006 година, ще бъдат вложени символите на съпричастност. Чрез българските посолства и общности лентата ще получат и нашите сънародници по целия свят.
Целта е в новогодишната нощ колкото се може повече хора да носят на реверите си лентата с българското знаме - символ на позицията им в защита на нашите медици в Либия, тъй като тогава вниманието на чуждите медии ще бъде насочено към България и празненствата по случай присъединяването ни към ЕС. Нека да използваме този момент и чрез символа на съпричастност да покажем на целия свят, че съдбата на петте български медицински сестри в Либия не ни е безразлична.
Освен във вестник "Стандарт" лентички ще има на всички гранични пунктове на България, в българските мисии и посолства зад граница, на касите в магазините от веригите "Фантастико", "Елемаг" и "Технополис" на 30 и 31 декември и на площадите в различни български градове по време на новогодишните празници.

www.nestesami.com

  • q se pogledni 1vo ti puk togava se pravi na otvoren vzemi si kupi nqkvi o4ila 6toto nicka mi e aqua_cool
    aqua_cool
  • aqua_puul като пишеш поне се научи да пишеш на кирилица иначе си много измислен като пишеш забележки не се ли усещаш поне малко?
    ves4o