Motorola One Macro се появи в онлайн магазин

Motorola One Macro се появи в онлайн магазин

Очакваното бъдещо попълнение в серията смартфони Мotorola Оne – Moto One Macro, се появи за кратко в сайта на саудитската верига eXtra, но впоследствие страницата му беше свалена. От снимката получаваме доста добра представа как ще изглежда моделът, който ще се отличава с наличието на 2-мегапикселов сензор за макроснимки. Очаква се в основната камера да са добавени още 13MP сензор и 2-мегапиксeлов за боке ефекти. Снимката показва системата за лазерен автофокус и разположен на гърба четец на отпечатъци.

Дисплеят е с капковиден прорез за селфи камерата, а хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване са отдясно на конструкцията. В публикацията се споменава, че устройството разполага с 64GB памет и струва 899 риала (220 евро). Преди време One Macro се появи в базата с данни на Geekbench, като оттам научихме, че той ще разполага с чипсет Helio P60 и Android Pie. Наскоро той премина и процеса по сертификация в NCC, което подсказва, че премиерата му наближава. Според сайта 91mobiles представянето в Индия ще бъде през следващата седмица.

Източник: eXtra (премахнат)

Вземи Motorola razr 2019, 128GB + 6GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти