Moto X4 се появи в сайта на бразилски регулатор

Moto X4 се появи в сайта на бразилски регулатор

От началото на годината Lenovo представи куп нови смартфони в серията Moto, но компанията все още не е разкрила всички планирани продукти в нея. Един от тях е Moto X4, а информация от началото на юли подсказа, че устройството ще е на пазара през последното тримесечие на годината. Докато чакаме официалната му премиера, устройството се появи в сайта на бразилския регулатор Anatel, а това ни осигурява серия от снимки, които го показват от всички страни.

Виждаме добре заоблената форма на корпуса, поставения под дисплея овален сензор за отпечатъци, предната светкавица, стъкления заден панел с извити страни и двойната основна камера. Върху долната страна се забелязват USB Type-C порт и стандартен жак за слушалки, а освен това снимките разкриват, че в комплекта ще има Turbo Charger зарядно.

Очакваме Moto X4 да предложи 5,2” 1080p AMOLED дисплей, чипсет Snapdragon 660, 4GB RAM, 64GB разширяема памет, двойна 13MP камера, 5MP селфи камера, батерия с капацитет 3800mAh и дори водоустойчивост (IP68). Бразилският вариант на снимките е с номер XT1900-6 и освен работа с 2 SIM карти предлага и тунер за цифрова телевизия. Говори се, че премиерата в Бразилия ще бъде на 24 август, така че няма да се наложи да чакаме дълго за официалните детайли.

Източник: Android Police, tudocelular