Ето как ще изглежда YotaPhone 3

През юни ви съобщихме за неформалната премиера на YotaPhone 3, но така и не видяхме негови снимки. Очаква се смартфонът да бъде пуснат в продажба в Китай през есента, а по-същото време в Русия ще бъдат отворени предварителните поръчки. Досега знаехме, че устройството ще се предлага в два варианта, различаващи се по капацитета на вградената памет - този с 64GB ще струва 350 долара, а версията със 128GB ще е на цена 450 долара. Благодарение на изтекли в руската социална мрежа ВКонтакте рендери получаваме първи поглед към дизайна на устройството, а заедно с това научваме повече за основните му параметри.

Без изненада, подобно на предшественика си YotaPhone 2, моделът ще разполага с Е ink дисплей върху гърба, но размерите му са увеличени до 5,2”, а резолюцията вече е HD. Основният дисплей отпред ще е с 5,5” AMOLED панел с резолюция Full HD. Характеристиките включват още чипсет Qualcomm Snapdragon 625, 4GB RAM, 64GB/128GB памет за файлове, 12MP основна камера и 13MP предна. Основният бутон под екрана интегрира и вграден четец за пръстови отпечатъци. Очаква се капацитетът на батерията да е 3200 mAh, а устройството ще има и USB Type-C порт.

Източник: YotaPhone Club

 • да махат AMOLED-а и ще стане перфектен телефон.
  tweeg
 • [Quote]ПС: Тоя телефон е толкова руски, колкото марката за електроуреди Елит е българска - т.е. само името е. Другото е designed and made in china, баце[/Quote] Така е, баце : 34,9% в Yota Devices принадлежит фонду Telconet Сергея Адоньева и Альберта Авдоляна (активами фонда управляет Marsfield). Другими акционерами Yota Devices является китайская China Baoli Technologies Holdings Limited (30%), принадлежащая госкорпорации «Ростех» Yota Holdings (25,1%) и MTH Limited (10%), за которой стоит менеджмент разработчика. Подробнее на РБК: http://www.rbc.ru/technology_and_media/02/06/2017/5930e8f89a79471178df1ab0
  KuKeR
 • Не случайно не се продава добре. Ниско качество, не оправдава и функционалността на електронното мастило. ПС: Тоя телефон е толкова руски, колкото марката за електроуреди Елит е българска - т.е. само името е. Другото е designed and made in china, баце.
  strikercho
 • Перфектен телефон , на нормална цена.... (yes)(yes)(yes)
  mathur