Moto Z3 Play предлага по-голям дисплей и двойна камера

Moto Z3 Play предлага по-голям дисплей и двойна камера

Motorola продължава с продуктовите премиери и след бюджетните серии G и E е време да видим и първото устройство от тазгодишната серия Z. Става дума за модела Moto Z3 Play, който трябва да подготви идването на истинския флагман на компанията, което очакваме да стане в рамките на следващите няколко месеца. Устройството запазва съвместимост с модулната система на компанията, което означава, че има форма като на останалите модели в серията, а върху задния панел от стъкло са поставени конектори и издадена камера за фиксиране на допълнителните аксесоари.

Тази година Motorola е решила да премести сензора за отпечатъци върху страничната повърхност, защото и без това няма много опции за поставянето му. В крак с актуалните тенденции Moto Z3 Play се е сдобил с дисплей със съотношение 18:9 - той е 6.01”, изработен е по технологията Super AMOLED, осигурява резолюция 2160 х 1080 пиксела и заема 79% от предната част на телефона. За производителността се грижи чипсет Snapdragon 636 с 4GB RAM, a за файлове има 32GB/64GB разширяема памет. Смартфонът работи с Android 8.1 и тежи 156 грама (дебелината е 6.75 мм), а батерията с капацитет 3000mAh поддържа бързо зареждане.

Ако се интересувате от мобилната фотография, Moto Z3 Play предлага двойна основна камера с 12МР (f/1.7) основен сензор, който е допълнен от 5МР сензор за отчитане дълбочината на сцената и прилагане на различни ефекти. Камерата е снабдена и с функции за изкуствен интелект и може да създава т.нар. синемаграфи - така можете да замразите част от видео, докато действието в останалата част продължава. Камерата за селфита е 8-мегапикселова с бленда f/2.0. Продажбите на Moto Z3 Play вече започнаха в Бразилия на цена 2299 реала (510 евро), а по-късно този месец ще се появи и на други пазари.

Източник: Motorola

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция