Motorola A-768: smartphone на база Linux

Motorola A-768: smartphone на база Linux
На китайския пазар се появи нов телефон на Motorola, работещ под операционна система Linux. Ето някои от основните функции и характеристики на A-768: възможност за запис на аудио-видео клипове, MP3 плеър, обем на вътрешната памет 96 MB.
Основното различие от модела A-760 е, че А-768 има добавени функции като гласово управление на телефона и ръкописно въвеждане на текст. Компанията нарича този модел "пълнофункционално бизнес решение" благодарение на поддръжката на Word, Excel, PowerPoint, PDF, MP3 и JPG файлове. А интегрираният IPSec VPN клиент позволява притежателите на този smartphone да получат достъп до ресурси като e-mail и ERP (Enterprise Resource Planning) в своята корпоративната мрежа.

 • Ами...кво да ти кажа..все още не...предата версия А760...може да се поръча...от известно време...но е бая солено като цена - 800-900$...а като се има предвид, че мобе да дойде само от Азия...и доставката е скъпа! Все още в България не е внесена НИТО една бройка - за А760 говоря... Все още се чудя дали пък да не си го поръчам...
  Спомениии
 • Искам гоооооо :) Спомении, ти това пипал ли си го или поне прототип негов?
  CDarev
 • Mngo dobre , motorola vuzvrusthat pozitcii i vuv visokia i v niskiat klas telefoni ;)
  beta
 • ...бих добавил, че има и HTML browser, дисплеят може да изобразява Portrait и Landscape...а в окомплектовката е включено Bluetooth HF.
  Спомениии