Motorola One Hyper има безрамков дизайн и подвижна камера

Motorola One Hyper има безрамков дизайн и подвижна камера

Притежаваната от Lenovo Motorola представи нов смартфон, който може да заинтригува търсещите модел с безрамков дизайн и подвижна камера. Устройството се казва One Hyper и осигурява 32МР селфи камера, която при нужда се показва, а иначе стои скрита в корпуса. Основната камера предлага 64МР главен сензор, който поддържа и нощен режим чрез комбиниране на 4 пиксела в един.

Добавен е и 8MP сензор с ултраширокоъгълна оптика, а за фокусирането се грижи лазерна система. Камерите ползват CameraX API, което означава, че и във външни приложения, като например Instagram, може да се ползват възможности като HDR, Night Vision и портретен режим.

Благодарение на подвижната камера One Hyper предлага 6.5" дисплей с резолюция 1080 x 2430 пиксела върху почти цялата предна част. Сред характеристиките откриваме още чипсет Snapdragon 675, 4GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4000 mAh, която може да се зареди до 75% за 30 минути чрез 45-ватово зарядно, което на някои пазари ще се продава отделно.

Операционната система е Android 10. Motorola One Hyper ще се предлага от днес в синьо, виолетово и кафяво. Цената в САЩ е 400 долара, а освен това телефонът ще се продава в Южна Америка и избрани европейски страни. Засега не знаем дали ще го видим в България и на каква цена.

Източник: Motorola

Оферти на деня