Motorola подготвя нови модели в серия edge

Motorola подготвя нови модели в серия edge

Благодарение на TechnikNews научаваме някои детайли за няколко от бъдещите попълнения на Motorola в серията edge. Те са с кодовите названия Berlin, PStar и Kyoto. Първият от тях ще има два варианта, един за Европа и друг за Северна Америка.

В основата на тези телефони ще е чипсетът Snapdragon 778G, който ще е в комбинация 6/8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Те ще се различават по основните си камери. Версията за Европа ще включва 108MP сензор, 16MP с ултраширокоъгълен обектив и 8MP с телефото обектив.

При американския вариант комбинацията ще е от 108MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за боке ефекти. Моделите ще се предлагат в зелен, бял и кафяв цвят.

Motorola edge (PStar) ще е достъпен в черен, бял и син цвят. При него ще бъдат използвани Snapdragon 865 или 870, 6/8/12GB RAM и 128/256GB за файлове. Основната камера ще е идентична с тази на европейския вариант на Berlin.

Последното попълнение ще е с кодовото име Kyoto. Засега знаем, че той, подобно на останалите устройства, ще има 32MP селфи камера и основна, която ще е като на американската версия на Berlin.

Източник: TechnikNews