Motorola работи по нощен режим за One Vision и Moto G7 Plus

Motorola работи по нощен режим за One Vision и Moto G7 Plus

Тази година Motorola ще се опита да подобри позициите си на пазара на смартфони, като се конкурира по-успешно с атрактивните предложения от средния клас на компании като Xiaomi, Huawei и Honor. По-късно през годината очакваме възраждането на серията Razr с модел със сгъваем дисплей, а през идните дни Lenovo обещава да представи в родината си интересно устройство с четворна камера. Скоро очакваме да видим и обновената серия Motorola One, в която тази година май ще има цели 4 устройства.

Притежаваната от Lenovo компания ще се опита да предложи и интересни софтуерни добавки към новите си продукти. Според XDA Developers Motorola работи по няколко нови режима за камерата, които или ще дойдат с Motorola One Vision, или пък ще са налични с бъдещ ъпдейт за One Vision и Moto G7 Plus. Един от тях се нарича Night Vision, а името подсказва, че ще е предназначен за ползване при намалена околна осветеност.

Засега няма повече подробности за работата му, но може да се окаже разочароващ като Bright Night на Samsung, макар че се надяваме да видим някакво впечатляващо решение като предложенията на Google и Huawei. Компанията разработва опцията с друга функция за снимане с дълга експозиция, но XDA Developers няма информация каква ще е разликата между двете. Друга нова добавка към камерата е прибавяне на виртуално осветление към снимките в портретен режим - тя ще е налична в Motorola One Vision, Moto Z4 Play и Motorola Razr.

Източник: XDA Developers

Оферти на деня