Motorola с три нови 3G телефона

Motorola с три нови 3G телефона
Motorola анонсира три 3G телефона (сред тях е познатият ни вече RAZR V3x), продажбите на които ще започнат до края на годината в Европа и Азия. Припомняме, че RAZR V3x разполага с 2МР камера, възможност за видеоразговори, Bluetooth с поддръжка на стереозвук и Micro SD (Transflash) слот за памет. Любопитното е, че V3x ще се предлага в три цвята - черно, сребристо и синьо, като първите два са изключително за мобилните оператори "3" и Vodafone.
За Motorola E1070 се заговори преди няколко дни, когато се появиха и първите неофициални снимки на телефона. В спецификацията му влиза 1.3МР камера, QVGA дисплей, Bluetooth и Micro SD слот. E1070 ще се предлага от няколко мобилни оператора, сред които TIM, Telefonica Moviles, Orange и O2.
Специално за мрежата на Vodafone е предназначен третият представен телефон - E770v, който на пръв поглед е 3G вариант на ROKR E1 (Е398). Освен добавянето на UMTS и втора камера за видеоразговори, характеристиките са познатите - Bluetooth, дисплей с резолюция 176 x 220 пиксела и TransFlash слот.