Motorola се върна в България с 4 смартфона и с умен часовник

Motorola се върна в България с 4 смартфона и с умен часовник

В началото на месеца стана ясно, че сред операторите само VIVACOM ще предлага смартфоните на Motorola като ще започне с 4 от моделите на притежаваната от Lenovo компания – Moto G, Moto X Play и Moto X Force. Устройствата вече са налични в обектите на телекома, но ако предпочитате да купувате телефоните си без договор от търговската мрежа вече можете да направите и това. Телефоните могат да бъдат открити не само в представителния магазин Lenovo Exclusive Store, но и в търговската мрежа, а освен смартфоните можете да намерите и второто поколение на часовника Moto 360 в два варианта според диаметъра на корпуса (42 мм и 46 мм).

По отношение на цените Moto G се продава за 379 лв., Moto X Play е на цена 659 лв, Moto X Style струва 999 лв., а осигуряващия нечуплив дисплей Moto X Force е наличен за 1299 лв. Moto 360 струва 499 лв. независимо от диаметъра на корпуса. През тази седмица Motorola официално се завърна на нашия пазар след петгодишно отсъствие, а освен споменатите устройства компанията предлага и Moto X Style, който е наличен и във вариант с 2 SIM карти. Такава възможност, каквато се оказва популярна сред българските потребители, предлага също и Moto X Play.

Вече стана ясно, че Lenovo повери дизайна и производството на цялото си портфолио от смартфони на екипа на Motorola и възнамерява да предложи две основни серии устройства. В ниския и средния ценови клас ще бъде бранда Lenovo Vibe, а във високия ще се предлагат телефоните Lenovo Moto. В същото време Lenovo заяви, че ще запази хитови модели като Moto E и Moto G, които са от по-нисък клас, така че явно двете серии ще се преплитат по някакъв начин и няма да бъдат строго изолирани една от друга.

Вече писахме, че Lenovo обещава продуктови новини от Motorola на 9 юни, когато може да видим първия потребителски телефон с технологията на Project Tango. Не е изключено преди това да бъде представен новия Moto G4, който ще е наличен в два варианта. Преди дни публикувахме кратка история на Motorola от създаването на компанията през 20-те години на миналия век до наши дни, а ако сте я пропуснали можете да я намерите тук.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Колкото и да ми е неприятно, това което критикувах у Motorola години наред сега Lenovo го направиха за няколко месеца. Доставки, сервизи и цялата мрежа. Простичък поглед на уводните диплянки на Moto X Force - има версия на [B]български[/B], на която има и логото на Леново.
    Sage
  • И Теленор продаваха Моторола http://www.telenor.bg/bg/news/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-motorola-moto-g-3rd-generation
    Nuckito
  • Наистина , цените им са супер високи . Понеже участвах в една от игрите им ... евентуално чакам оферта с отстъпка ... но ако не е поне 50% то ....... :X(beer):|
    kan4oto72