Motorola SLVR L7 вече в продажба

Motorola SLVR L7 вече в продажба
Алтернативната реклама на хай-тек продукти набира все по-голяма популярност. Поредният случай е представянето на Motorola SLVR L 7. Жителите на Миланo осъмнаха с атрактивна окраска на една от сградите в града. При сключен договор с мобилния оператор TIM, супертънкият модел на Motorola е на цена 249 евро.
Припомняме, че Motorola SLVR L 7 разполага със слот за TransFlash карта, VGA камера, Push-To-Talk и MiniUSB. Надяваме се скоро да го видим и в Mobile Shop. Повече информация http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=746 .

MobileBulgaria.com благодари на Петър Узунов.

  • Няма кой да ти каже,защото още никой го няма.М/у другото цената му от ТIM е вече ?236. вече писах за моите впечатления. по същество си е V3, но в стандартна форма плюс слот за памет. основното ми оплакване е свързано с тия издадените символи на клавиатурата и колко бързо се замърсяват. въпреки това е невероятен телефон. четох, че на някои пазари ще се продава с инсталиран iTunes - вероятно ще има и някакви стерео Bluetooth слушалки с него, щото освен usb няма друг порт.
    DefaultUser
  • Няма кой да ти каже,защото още никой го няма.М/у другото цената му от ТIM е вече ?236.
    Леонард