Motorola V3 Razr вече в магазините

Motorola V3 Razr вече в магазините
Новата Motorola V3 Razr е в продажба от 1 октомври 2004 г. и въпреки че може да се наложи да почакаме малко, докато се появи и тук, със сигурност чакането ще си е струвало. Почти изцяло метален, сгъваемият телефон (базиран на същата платформа като v300, v500, v600) успява да побере учудващ набор от възможности в малкия си корпус с дебелина едва 13,9 мм. Клавиатурата е метална с определено sci-fi вид, а освен нея в четирибандовия телефон са вградени Bluetooth, 2.2" TFT дисплей с резолюция 176 x 220 пиксела (64K цвята), VGA (640 х 480) камера, специален 3D енджин, Java, mp3 рингтонове, USB и дори видеоплейбек. И всичко това само в 95 грама и на цена между $650 и $750.

  • Cenata mu prez ljatoto sigurno shte e 300 lv. Cenata na vsichki motoroli pada i chovek se 4uvstva precakan sled vreme. ti si prav....a znaete li na pove4eto nokii kolko polifoni4en im e zvuka...16?! pitam za 7600
    DefaultUser
  • Cenata mu prez ljatoto sigurno shte e 300 lv. Cenata na vsichki motoroli pada i chovek se 4uvstva precakan sled vreme.
    Andre N.B.
  • това е най-доброто, което се е появявало на пазара на мобилни телефони до сега. И като телефон /Моторола винаги са правели истински/ и като дизайн Е, ако говорим за дизайн и SE, и Samsung имат много добри телефони, че и Nokia, пък и други, а на Motorola това им е е един от много малкото добри дизайни. Много малко памет има! И само 24-полифоничен звук! Няма разширителен слот за допълнителна памет и не може да се записва видео. Няма мр3 плейър. Цената не си заслужава според мен. SE k700i например определено е по-добър и цената му е добра.:-) а съм и виждал какви добри снимки стават с него.
    DefaultUser