Motorola вече предлага и телевизори в Индия

Motorola вече предлага и телевизори в Индия

Motorola представи първата си серия телевизори, предназначени за пазара в Индия, които едва ли скоро ще видим извън страната. Устройствата се разпространяват през търговската верига Flipkart и в софтуерно отношение разчитат на операционната система Android TV с вградена поддръжка за Chromecast, гласово управление и др. Телевизорите се произвеждат в Индия, което помага и за по-ниските цени на местния пазар, където те ще се конкурират с предложенията на Xiaomi.

Серията разчита на LED IPS екрани с диагонали от 32" и резолюция 720p до 65" с резолюция 4K. Всички те идват с поддръжка за технологиите Dolby Vision и HDR 10, както и вграден саундбар с мощност между 20 и 30W. Телевизорите предлагат 178-градусови ъгли на видимост, а в хардуерно отношение намираме още чипсет MediaTek с четириядрен процесор, 2.25GB RAM и 16GB памет за приложения и файлове.

Интересна добавка към устройствата е наличието на геймпад, който се свързва чрез Bluetooth. Цените на телевизорите в Индия започват от 13 999 рупии (177 евро) за 32-инчовия модел и достигат до 64 999 рупии (823 евро) за 65-инчовия с резолюция 4K UHD, като продажбите им започват от 29 септември.

Източник: Flipkart

Оферти на деня