Може да видим Galaxy Note II през октомври

Може да видим Galaxy Note II през октомври
Корейското издание MK Business News разполага с някои детайли за наследника на Samsung Galaxy Note, които не е задължително да са верни, но пък са интересни. Според информацията устройството ще се появи през октомври, когато ще се конкурира с новия iPhone, като предложи тънък и нечуплив UBP дисплей, който е предшественик на гъвкавите панели и позволява създаването на по-тънки устройства, а освен това оставя повече място за процесора и другите чипове. Споменават се още 12МР камера, четириядрен процесор и подобрени живот на батерията и изработка на корпуса. Изданието пише, че Galaxy Note II ще има и по-голям дисплей от този в Galaxy Note, което определено е интересно - друг слух твърди, че става дума за диагонал от 5,5". Операционната система ще бъде Android Jelly Bean.

http://news.mk.co.kr/english/newsRead.php?rss=Y&sc=30800011&year=2012&no=360619

Аксесоари за:
 • По темата освен високата резолюция, новия стайлус смартфона, ще е и с новия двуядрен процесор Ексинъс 5250 на 2гх и с 2гб рам. Това ще е истински звяр, но се надявам да не е по голям от предходния модел нещо от рода на 5.8" а да си остане 5.3". Четох преди доста време, че и новия Галакси Таб, ще е с новия SoC.
  Ванката
 • [Quote]И аз чакам за нещо ново от Samsung, но засега излизат само нови хладилници. (woo) PS. Октомври месец вече ще мога да си държа хранителните продукти и на терасата, така че новият им хладилник ще ми е още по-малко интересен.[/Quote] :D:D:D:D:D Така или иначе, ако си вземеш хладилник Samsung, до октомври месец ще ти се наложи да си сложиш продуктите на терасата :D
  SwollenMembers
 • И аз чакам за нещо ново от Samsung, но засега излизат само нови хладилници. (woo) PS. Октомври месец вече ще мога да си държа хранителните продукти и на терасата, така че новият им хладилник ще ми е още по-малко интересен.
  A4i
 • И нов процесор!
  Ванката