Може да видим Huawei P40 Lite по-скоро от очакваното

Може да видим Huawei P40 Lite по-скоро от очакваното

Остават няколко месеца до премиерата на новата серия Huawei P40. Наскоро видяхме и първите данни, свързани с очаквания флагман P40, а сега е налична и информация за базовото устройство в серията – P40 Lite. Благодарение на лийкъра @RODENT950 разбираме, че този модел може да е международният аналог на Huawei Nova 6 SE и да се появи преди останалите устройства.

Препоръчани оферти

Nova 6 SE предлага чипсет Kirin 810, 8GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4200 mAh с технология за бързо зареждане при 40W. Основната камера е четворна и се състои от 48MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти.

Дисплеят включва LCD панел диагонал 6.4 инча, резолюция Full HD+ и отвор, в който е поместена 16MP селфи камера. Сред останалите параметри откриваме скенер на отпечатъци в бутона за включване, USB Type-C порт, 3.5 мм жак за слушалки и Android 10 с EMUI 10, но без услугите и приложенията на Google.

Източник: 91mobiles

  • " а сега е налична и информация за базовото устройство в серията – P40 Lite." Базовото е P40, а Lite е осакатеното устройство... :)
    xdrm