“Мтел” обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

“Мтел” обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

Както обяви по-рано през седмицата, от днес “Мтел” започна да продава iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Вече са ясни и цените на устройствата и за разлика от миналата година те са значително по-ниски и дори подбиват тези на Telenor. Компанията не сподели дали има договор с Apple, но заяви, че има достатъчно бройки от телефоните във всичките си магазини в страната. Смартфоните могат да се вземат на цена от 33,96 лева на месец за iPhone 6s и от 41,56 лева на месец за iPhone 6s Plus с абонаментен план “Мтел безкрай 50”. При плащане в брой цените на телефоните със същия план са съответно 726 лева и 886 лева при подписване на двугодишен договор. Налични са всички цветови варианти на телефоните и всички модификации според вградената памет.

Препоръчани оферти

 • Това май е най-добрата оферта : https://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/3050.Apple-iPhone-6s-Plus-64-GB
  geleto_
 • Цените са повече от добри, има разнообразие и избор, да видим кога ще паднат със 100лв и при двата оператора, както каза колегата. :)
  snookybg
 • То това хубаво, но като гледам клиента ще печели по 3 ст. на месец от цялата работа. Повече изглежда като заяждане. От друга страна сега хората, които искат iPhone имат повече свобода. (yes)
  Nuckito
 • Миналата година 1-вия месец след като Теленор пуснаха телефоните свалиха цените с 100лв. Така прекараха тея дето си и взехме от 1-вия ден.. Сега направо от 1-вия ден да ги намалят с по 100лв ще е добре. Много добре направиха Мтел за 1-ви път.. Подбиха цените. В крайна сметка конкуренцията е само в наша полза. :)
  sladyrko
 • Хахаха представям си физиономията на Теленор, на които им беше убито единственото конкурентно предимство. :D
  Apple_fan