На 29 юни LeEco може да представи смартфон със Snapdragon 823

На 29 юни LeEco може да представи смартфон със Snapdragon 823

Китайската компания LeEco продължава с амбициозните си продуктови премиери и след като в началото на годината анонсира първия смартфон с чипсет Snapdragon 820 се кани да бъде пионер и по отношение на процесора Snapdragon 823. Според нов тийзър от LeEco на 29 юни ще бъде представен смартфон, който ще осигури изключителна производителност. Говори се, че той ще ползва процесор Snapdragon 821, чието ново име е Snapdragon 823, увеличената скорост идва от повишената работна честота спрямо Snapdragon 820. Премиерата на смартфона ще съвпадне с началото на азиатското издание на мобилния конгрес. Според слуховете другите характеристики на устройството включват 8GB RAM и 25MP основна камера, а цената ще е около 400 евро.

Източник: GizmoChina

 • [Quote]То зависи много и от ОС-то[/Quote] Грешките в ОС-а са лесно поправими... ;)
  PoceH_BS
 • То зависи много и от ОС-то, както се вижда в OPO3 :) П.С: В момента LeEco ли ползваш?
  sladyrko
 • eEco нямат лош телефон до момента. По отношение на паметите - влагат LPDDR4 където чипсета поддържа. Определено има разлика между Андроид с 3 гб-и RAM и друг с 4. Този коментар почнах да го пиша преди 3 часа и тела x800 все още държи отворен браузъра. Другият x500 да го е затворил на втората минута. Така че колкото повече , толкова повече .
  A4i
 • [Quote]Ако скоростта на РАМ не се вдигне[/Quote] Колко повече от това - LPDDR4 1866MHz dual-channel ?!:D
  PoceH_BS
 • [Quote]То не е за теб, а за рекламите.[/Quote] Ако скоростта на РАМ не се вдигне ще има точно обратен ефект.
  СтенлиРойс
 • То не е за теб, а за рекламите. С повече рам, ще могат по - ефективно да следят активността и да таргетират рекламите по - ефективно.
  vladovn