Най-добрите телефони на 2005 г. според GSMA

Най-добрите телефони на 2005 г. според GSMA
На 14 февруари станаха известни и носителите на тазгодишните награди на GSM асоциацията. Наричани още еквивалент на наградите "Оскар" в мобилната област, те се раздават в различни категории, сред които "Най-добра мобилна иновация", "Видеоуслуга", "Бизнес продукт", "Платформа" и др. Ще споменем някои от новите победители - за най-добро GSM устройство бе избран стоманеният Nokia 8800, а в раздела за 3G наградата получи Motorola RAZR V3x. Статус на силно препоръчван 3G телефон получи Nokia N70. Наградата за най-добра мобилна игра отиде при извънредно пристрастяващата Skipping Stone на I-play.

Наградените телефони в предишните издания на наградите са:

2002: NTT DoCoMo FOMA
2003: Sharp GX10
2004: Sony Ericsson T610
2005: Samsung SGH-D500

Категорията за най-добро 3G устройство бе въведена през миналата година, когато в нея спечели Sony Ericsson V800.

http://www.gsmawards.com/winners_2006.shtml

 • Айде стигааааааааааааааааааааааа с тая нокия вече :( , ти се побърка бе човек какво ти стана само пускаш теми за нокия. Еми разбрахме че ти харесват нокиите, но да налагаш избора си на всички вече е прекалено. Карай си там с нокията и престани да ни я навираш в очите, не разбра ли че само дразги създаваш. Или това ти е целта ааа?
  balcho
 • Защо се карате толкова много, всеки е различен и си харесва различни телефони, какво толкова, приемето го това и готово
  Вили©
 • Леле пак аполон най тъп! тцтцтц
  Magiosnika
 • Безпорно на Европейския пазар Нокиа е НОМЕР 1
  Вили©
 • леле пак нокия най добър
  apolon25