Най-здравата защита за iPhone 11 Pro Max

Най-здравата защита за iPhone 11 Pro Max

Новият iPhone 11 Pro Max е сред най-скъпите смартфони на пазара, което естествено води до нуждата от адекватната му защита след покупка. Никой не би желал телефонът му, който струва няколко хиляди лева, да се счупи след няколко дни или седмици заради изпускане. За да предотвратите подобна случка е добре да се оборудвате с надеждни кейс и протектор за екрана, а ние имаме няколко подходящи предложения.

Несъмнено най-критична е защитата на дисплея, който може да се спука или счупи дори при изпускане от по-малка височина, а ремонтът му е изключително скъп, ако устройството не е застраховано. Displex Real Glass 10H Protector 3D Full Cover е закалено стъклено защитно покритие за дисплея на iPhone 11 Pro Max и iPhone XS Max.

Дебелината на стъклото е 0.3 милиметра, като то не влияе на функционирането на дисплея и на видимостта. Протекторът е със заоблени ръбове и е подходящ за използване с повечето калъфи и кейсове, а освен се поставя много лесно чрез включения в комплекта адаптер.

Най-достъпният кейс сред днешните ни предложения е Baseus Glitter Case - поликарбонатов кейс за iPhone 11 Pro Max (сребрист). Продуктът е изработен от поликарбонат, което го прави здрав, гъвкав и устойчив на различни атмосферни влияния. Има го наличен в сребрист, черен, син и червен цвят.

 

Urban Armor Gear Plasma представлява удароустойчив хибриден кейс, чиято основна част е прозрачна, а ръбовете и областите около рамката и камерата на устройството са в черно. Моделът е изработен от поликарбонат (за външната част), съчетан с удароустойчив термополиуретан (за вътрешната част). В комбинация двата материала придават по-висока защита за устройството.

Сред останалите черти на този кейс са защита при изпускане и удари, повдигнати над дисплея ръбове, както и пълен достъп до екрана, камерата и всички бутони и портове на телефона. Моделът е тестван и сертифициран по военния стандарт MIL STD 810G 516.6.

Griffin Survivor Extreme предоставя защита от най-висок клас с многослойна защита – поликарбонатна конструкция с устойчива на удари и абсорбираща напрежението при изпускане и натиск силиконова обвивка. Налични са и силиконови предпазители за бутоните, портовете и камерата. Кейсът е тестван на изпускане върху цимент от 4.6 метра.

Дисплеят е защитен от тънка мембрана, която позволява допирът с пръсти да остане функционален. Материалът на калъфа не се плъзга и придава стабилност на телефона в ръката. Аксесоарът дава пълен достъп до екрана и камерата, както и до всички бутони, входове и изходи на телефона.

Otterbox Defender Case също е хибриден кейс, който в случая е изработен от термополиуретан, предпазващ от прах, други фини частици и надрасквания. Външната част е от устойчив поликарбонат, който заедно с термополиуретана уплътняват телефона и така го предпазват при удари и изпускания.

В комплекта е включена и щипка за колан, която служи като допълнителна защита (предпазва дисплея при използването й). Кейсът е тестван на устойчивост срещу прах, вода, удари, изпускания. Сред останалите характеристики са покритие против плъзгане и повдигнати ръбове, което предоставя защита на дисплея при изпускане, натиск или поставяне върху повърхности.

Последното ни предложение е LifeProof Fre, който е ударо- и водоустойчив кейс, покриващ и предната част на смартфона. Моделът предпазва напълно устройството ви от прах, вода, сняг и др. чрез своите напълно запечатани портове. Предпазителите на говорителя са напълно реконструирани, за да не се ограничава качеството на звука.

Освен че има IP68 сертификация, LifeProof Fre отговаря и на военния стандарт за издръжливост MIL STD 810F-516, а освен това защитава при падания от височина до 2 метра. И тъй като калъфът обхваща изцяло смартфона, той има лещи от оптично стъкло с двойно AR-покритие при сензорите за камерата. В комплекта е включен и водоустойчив адаптер за слушалки за ползване с водоустойчиви слушалки и слушане на музика дори под водата.

Оферти на деня