Netflix тества по-евтин мобилен абонамент

Нарастващият брой потребители, които използват Netflix единствено в мобилните си устройства или предимно на тях, непрекъснато расте. Според по-ранна информация на Recode той вече е 35% от общия брой на клиентите, а според данни на директора на Netlifx за продуктови иновации Камерън Джонсън около 60% от потребителите поне веднъж месечно ползват мобилното приложение. Именно във връзка с това компанията в момента разработва и тества нов абонаментен план, който е насочен изключително към мобилните потребители на услугата.

Според информация на малайзийското издание The Star ограниченият само до мобилното издание на Netflix абонамент ще е с 50% по-ниска цена. Новите тарифни планове в момента се тестват на определени пазари в Азия, където ползването на мобилната услуга е особено популярно. При позитивна реакция опцията вероятно ще бъде налична и за останалите страни, а на по-евтиния мобилен абонамент ще се разчита за генерирането на допълнителен ръст. Според последния финансов отчет Netflix има 137 милиона абонати в глобален мащаб, а почти 79 милиона от тях живеят извън САЩ.

Източник: The Star

 • Да де ама няма кой да се навие от познатите ми. То и като няма субтитри абсурд просто. Преди ползвах Trial с различни дебитни карти включително виртуални но взеха че се усетиха, явно гледат ид на устройството незнам как го правят, прекъсват ми абонамента и искат да си платя.
  portis
 • Принципно и сега е възможна цена под 10лв. Просто навий още 3-ма души и си вземете Netflix Premium пакета.Той позволява едновременно гледане на съдържание на 4 екрана и струва 24лв (11,99?) като го разделиш на 4 и ти излиза по 6 лв на човек.
  Samgsm
 • Аз бих се записал ако е до 10лв на месец. Имат огромен каталог с филми и английският не ми е проблем.
  portis
 • Хромкаст си поддържат, че даже и DD 5.1 имат, но безхаберието при българските субтитри ме накараха да ги разкарам. За сега съм на hbo go. Що се отнася до гледането от телефон, нямам проблем с това. Всеки който седне на дивана пред телевизора може да си вдигне телефона и да види какъв е размерът на образа спрямо телевизионния. Филми на гсма съм си гледал още с нокиа Н95 8гб, та...
  Вито
 • На таблет не чак толкова.А ако поддържа Хромкаст проблемът е решен(въпреки че очаквам ограничения). Те да вземат да си оправят субтитрите пък...
  AVKansazov
 • HBO ги изненадаха, тъкмо бяха тръгнали да вдигат. А пък борбата с пиратството била успешна. Хахаха, не. Просто трафикът минава през VPN и не влиза в статистиката. :) Нелегалните Iptv, пък които заловиха са от средно грамотните. Най-добрите криптират и скриват трафика изключително успешно.
  tzincbg
 • Уф, Нетфликс на мобилен екран си е чист мазохизъм :D
  Blue Sky