Nokia 103 е най-евтиният телефон на компанията, струва само 16 евро

Nokia 103 е най-евтиният телефон на компанията, струва само 16 евро
16 евро без данъци и такси - такава е цената на най-евтиния телефон, който досега е излизал от заводите на Nokia. Това е моделът Nokia 103, който беше представен в Нигерия, което подсказва към кои пазари ще бъде насочен, когато по-късно се пусне в продажба. Устройството е с двубандови GSM възможности и разполага с устойчива на прах клавиатура. Разполага с FM радио и има 1,36" монохромен дисплей с резолюция 96 х 68 пиксела, а теглото му е 76,6 грама при размери 107,2 х 45,1 х 15,3 мм.

Сред характеристиките откриваме и работа с полифонични мелодии, създаване на различни телефонни указатели, календар, списък със задачи, игри и говорещ часовник. Разбира се, не е пропусната популярна екстра като вградено фенерче. Батерията е с капацитет 800mAh и според информацията стига за разговори в продължение на 11 часа, или за 27 дни в режим на изчакване.

 • Често работниците ми имат проблем с телефоните си. А на тях им трябва точмно това - евтин, без екстри и да не се поврежда лесно от прах. А този дори не е грозен! Харесва ми и искам да мога да го купувам и в България, но не по-скъпо от обявената цена.
  novakabo
 • [Quote]Китайците немат шанс пред нокиите за по 20 долара. [/Quote] Ами нямат щото тук виждате само телефони които ги вадят от кутии тип "зрънчо" и ви ги продават за 100 лева. Ела да ми видиш C-5 китайска ама всичко си е нокиа от корпуса през батерията та до менюто. Корпуса е от по добър материал от 1112 и другите недоразумения на нокиа,работи прекрасно с три карти (има три радио-модула,сиреч като говоря и ме потърсят почва да пука в слушалката) и е само за 35$ Когато я взех видях тука в БГ сайтовете подобна(по ефтина-22$) да я продават за 150лв. (woo)(woo) ето защо е такова мнението за китайските телефони;) Сега гледам нова мода в пишман-търговчетата тук:D тел с андроид за 80-90$ да го продават за 250+ лева(woo) а има много добри ама са по 190+ $ и на търговчетата не им отърва:D Така,че нокия пак не улучи сигмента ааа освен в БГ и Индия:D:D:D:D
  rado243
 • На мен много ми липсва модела 1112. Беше един от най-бруталните телефони, които съм имал..:)
  asenna5
 • Радо пак не си си пил хапчетата баце. Китайците немат шанс пред нокиите за по 20 долара. Е това е истински телефон който бих си купил. За другото си има таблети.
  edin
 • Ами и ти като менажерите в нокия:D бавно загряваш:P Първо ужасно закъсняха в борбата при смартфоните Второ и в сегмента на 10-20$ китайците са светлинна година пред тях(пък кво им пука на китайците като те ще ги правят):D:D:D
  rado243
 • [Quote]"ужасно закъсня" Да бъда рицар искаш ти било какво било казваш друга си сега Но аз не мога да заспя До мен са тези дни, когато с мен се подигра Готов съм сякаш да простя, но болка силна в мен не дава нито миг покой С приятелят ми най-добър без срам избяга ти И сякаш всичко в мен разби Припев: Колко странно, колко горчиви дни Колко болка и мъка ти ми причини Бях готов, исках да ти простя Ти закъсня ужасно, ужасно закъсня! .............. [/Quote] Нещо не разбрах намека :( :|:S
  drebenc
 • Страхотно предложение за пенсионери, работници в мръсни и прашни места и като слушалка за втори/трети телефон :D Предполагам, че с този черно-бял дисплей ще издържа по две седмици без зареждане (yes)
  milen888
 • [Quote]Надявам се скоро да пожънат успех и с WP-то и да бъдат на нивото на Android телефоните :)[/Quote](woo)(woo)(woo):D:D:D Поздрав на всички нокия фенове от Георги Станчев "ужасно закъсня" [Quote]Да бъда рицар искаш ти било какво било казваш друга си сега Но аз не мога да заспя До мен са тези дни, когато с мен се подигра Готов съм сякаш да простя, но болка силна в мен не дава нито миг покой С приятелят ми най-добър без срам избяга ти И сякаш всичко в мен разби Припев: Колко странно, колко горчиви дни Колко болка и мъка ти ми причини Бях готов, исках да ти простя [B]Ти закъсня ужасно,[u] ужасно закъсня[/u]![/B] ..............[/Quote] :D
  rado243
 • Изглежда досущ като 1280. Само малко оранжево са сложили в канта. Дано са отстранили досадния акустичен проблем от предишните модели и да се чува по-добре в мястото на слушалката, а не отзад. Иначе е перфектна работна слушалка, а и за по-възрастните потребители.
  daskala_pe