Nokia Lumia 820 предлага двуядрен процесор, 8МР камера и възможност за смяна на панела

Nokia Lumia 820 предлага двуядрен процесор, 8МР камера и възможност за смяна на панела
След като вече се запознахме с Lumia 920, Nokia показа, че не са забравили, че едно решение не е достатъчно за всички мобилни потребители. Както беше ясно и по-рано, освен водещия телефон от серията с Windows Phone 8 финландската компания е подготвила още едно устройство, което не отстъпва по качество на Lumia 920, но ще е по-достъпно. Lumia 820 също ще работи с двуядрен процесор Snapdragon S4 с тактова честота 1,5GHz, но ще е с по-малък дисплей - 4,3", и ще има само 8GB памет. Потребителите обаче ще имат възможност да увеличат паметта му чрез microSD карта.

Камерата на Lumia 820 също ще е с резолюция 8МР и също, както и Lumia 920, ще може да се зарежда безжично. За разлика от водещия телефон от серията обаче подгласникът му ще има нужда от специален капак, който ще се продава отделно, за да работи с безжичното зарядно. Типично за моделите от среден клас, Nokia са поставили акцент върху възможността потребителите да изразят себе си чрез телефона и от компанията са предвидили възможност за смяна на капака не само с такъв за работа с индукционното зарядно, но и с различни цветове.

Препоръчани оферти

 • Супер е (kiss)(kiss)(kiss) На каква ли цена ще се продава ?
  Stoicho_M4al
 • И на мен ми харесва.(yes)
  Ванката
 • реплика на SII що не реплика на плочка, това, че е правоъгълен има зоблени ъгли, дисплей отпред и камера отзад не го прави реплика на SII, SIII, iPhone, Хperia или каквото и да било
  GSMaster
 • Ето това чаках. Само да излезе и го взимаммммммм.
  Wishmak3r
 • И този има проблем с теглото, цели 160 грама при тези характеристики.
  osama11
 • Още една реплика на Samsung Galaxy S II.
  luboyj