Nokia N80 получи наградата на TIPA за най-добър камерафон

Nokia N80 получи наградата на TIPA за най-добър камерафон
Броени дни след като започнаха продажбите на един от най-очакваните смартфони на Nokia - N80, той беше отличен и с наградата за най-добър европейски камерафон за 2006 година на TIPA (Technical Image Press Association) - най-голямата организация на журналисти от 31 списания за фотография и видео от 12 европейски страни. Церемонията по връчването на наградите ще се състои по време на Photokina 2006 в Кьолн в началото на есента. Носител на миналогодишната награда беше Sony Ericsson K750.
http://www.tipa.com/awa_2006.lasso

 • OK това е разумно. Не е важно кой с какъв тел е аз примерно в момента съм с 3 единия е 6680, другия е V3x и E365 който е ветеран вече. По-същественото е кой от трите най-добре намира мрежа, бързина на меню и изпускане не на последно място. V3x & E365
  x-factor
 • добре да спрем с спора братлета аз залагам да съм с телефони марка Нокия за сега вие си бъдете с Моторола когато преценя че Моторола са по добри ще бъда с тях но дотогава залагам на Нокия.
  apolon25
 • така за да разясня по-точно MOTOROLA по официални и неофициални справки е на 1-во място по продажби на телефони в America. Като вземеш в предвид че тук в Европа се спекулира с доста информация хората трябва да са наясно че MOTOROLA винаги е била добре с продажбите нямам в предвид US и няма изгледи скоро да е с фалит(конкретно други производители които се кооперираха наскоро и по-отдавна). Всичко е реклама в Европа. Погледни колко награди има и V3x и A1200 в Сингапур там където е меката на технологиите.
  x-factor
 • Прав е големеца, Моторола са бая напред, нищо че финландците и те свършиха доста. Ама да ги класираш по номера.... ми не е удобно, няма критерий. В Азия например твойта Нокия се води екзотична марка. Там кой е номер едно, питаш ли?
  lightsaber
 • а сега как е положението? кой сега е номер 1?:)
  apolon25
 • бате не се засягай но когато MOTOROLA са имали тяхно радио в Cadillac то NOKIA са правели цървули и тоалетна хартия....
  x-factor