Nokia ще представи нови модели Lumia на 14 май

Nokia ще представи нови модели Lumia на 14 май
Nokia започна да разпраща покани за събитие на 14 май в Лондон, на което се кани да представи следващите модели в серията смартфони Lumia. Повече официални детайли за устройствата, които се кани да представи компанията, засега няма, но от известно време онлайн се носят слухове за бъдещите планове на финландците. Сред тях влизат устройства с кодовите имена EOS и Catwalk - говори се, че първото ще осигури камера с 41МР сензор, а второто ще е тънко и леко и ще разполага с алуминиев корпус. Очакваме и премиерата на смартфона Lumia 928, но той е предназначена за американския оператор Verizon подобрена версия на Lumia 920.

http://bgr.com/2013/04/25/nokia-lumia-launch-date-invitation-465324/

 • Нокиа определено има нужда да обнови моделите си, в момента като погледнеш какъв кютук е 920 сравнен с One и S4, веднага ти става ясно че имат крещяща нужда от нови телефони.
  board
 • eos вероятно ще покажат през есента, година след lumia 920. тогава ще е готов и ъпдейта на wp с поддръжка на четириядрени процесори и full hd резолюция.
  chilko
 • ДАно да не покажат EOS с двуядрен процесор и резолюция като на лумия 920... дано изчакат докато излезне ъпдейт за WP, който поддържа дисплеи с голяма резолюция и 4-ядрени процесори. Надявам се и да не видим телефон с по-слаба батерия от 2500 mAh, прекалено малко е! В противен случай не знам как ще правят конкуренция на Samsung...
  Wallker
 • Едва ли на Гугъл може да им се случи по-лошо нещо от това, да загубят Самсунг, но пък тогава може да се увеличи продажния дял на другите операционни системи.
  drimdiard
 • Вие си го плюйте ,но на мен ми харесва winphone 8 и нокия .Хвалите андроид само ,но ми е чудно какво ще стане ,когато самсунг минат на своята нова операционна система. Гоогъл дали ще го позволи това да загуби самсунг или ако го загуби какво ще стане с андроидчето .това са интересни теми които чакам да видя как ще се развият :D
  Niko_666
 • Nope ... Проблема е че Google ще представят доста повече от телефон,събитието ще продължи 3 дни и хората няма да мислят за новия Windows Phone на Nokia... Пък и не мисля че може да сравняваме Android и Windows ...смешно е :D то май и без това никой не се сеща за тях...и те вървят по пътя на htc :D
  mchalakov
 • Подкрепям разсъжденията на колегата. И моето мнение, че Нокия постъпват далновидно в случая.
  omax
 • Напротив, хитър. Защото, ако от гугъл на следващия ден представят телефон, то всички ще го сравняват с другите андроиди, айфон и новите нокии. Така ще откраднат част от вниманието и споменаване на името нокиа и на презентацията на гугъл. Ако презентацията на нокиа беше след събитието на гугъл, то въобще никой на 15ти май нямаше да се сети за нокиа.
  makeno
 • То ще е еднодневно представяне, както беше това на S4.
  drimdiard