Nokia Tube в новия филм за Батман

Nokia Tube в новия филм за Батман
Така дългоочакваният телефон Nokia Tube, който трябва да се появи на пазара под номер 5800 и да принадлежи на серията XpressMusic или XpressMedia, можете да видите предварително в новия филм за Батман - "Черният рицар". Както вече разбрахме, телефонът със сензорен дисплей ще е от среден клас, като засега плановете са той да се появи на пазара през есента.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • дам смехорийка си е 6630:)
    apolon25
  • Аз го гледах вчера филма.Показаха някакъв черен телефон,стори ми се дебеличък.Взривиха чрез него дистанционно сградата на лошите.Най-смешното бе,че Морган Фриймън,мозъкът на всички джаджи,използваше....6630!!!
    buttman
  • Поредният телефон със стилус и не-капацитивен дисплей... А ако сте виждали скрийншоти на S60 Touch, то може би сте разочаровани колкото мен. Изглежда по АБСОЛЮТНО същия начин като стандартния S60. Но със сензорен дисплей. chilko, поздрави, че си фен на imdb, един наистина невероятен сайт.
    deezel
  • Това изнамерих : http://i.data.bg/08/07/22/1066058.jpg
    LARRGO
  • Аз все още немога да си представя телефона как изглежда ,на тези снимки е много неясен, мерси за инфото Момчиле дано да си прав и по скоро да се появи телефона а и не само той ,надявам се и от N9x series да се появи флагман със сензорен дисплей:)
    apolon25
  • според разни слухове, tube може да бъде представен още тази или другата седмица
    chilko
  • Не мога да разбера, защо на Nokia телефоните са някак си... тесни и по-дебели. Със сигурност тази Nokia ще бъде много по-добра от iPhone, просто няма друг начин, Nokia са в бизнеса с телефоните от "малко" по-дълго време от Apple и винаги са изпипвали телефоните много повече. 100% ще бъде по-функционален и няма да има смешки от сорта на заключени приложения, bluetooth само за слушалка , липса на MMS, липса на втора камера, липса на прилична камера (все пак iPhone се води висок клас); Обаче тази Nokia е с цели 10mm по-тясна от iPhone, същевременно на дължина е почти колкото него и е по-дебела. Ако я бяха направили широка и тънка, какъвто е iPhone, щеше да е много по-удобна ... може би е въпрос на гледна точка. Все пак като корпусът е по-тесен , това позволява по-лесно да използваш touch screen-a само с една ръка, може би това е причината за формата.
    SwollenMembers
  • намерих филма ама с много лошо качество и без субтитри,май ще се наложи да почакам докато го гледам добре филма:)
    apolon25
  • http://www.imdb.com/title/tt0468569/ при положение, че вече зае първо място в класацията за най-добри филми на всички времена на imdb, като измести "кръстника", предполагам че има защо
    chilko
  • Да гледам филм за да видя някой си телефон... Е не съм чак такъв маниак :)
    keyone