Нов ъпгрейд на Mobile Bulgaria!

Нов ъпгрейд на Mobile Bulgaria!
Никой не обича да чака. Ние също. Заради непрекъснато нарастващия брой потребители през последните няколко седмици работата на Mobile Bulgaria се забави дотолкова, че се наложи да вземем спешни мерки, изразяващи се в ъпгрейд на сървъра, върху който се намира сайтът. Какъв е резултатът от тях? Убедете се сами - вече ще можете да използвате най-големия български сайт за мобилни комуникации значително по-бързо и по-приятно. Приемете нашите извинения за неудобството от досегашното забавяне.

 • ако си спомняте и преди беше така имаше забявяне и после писаха че няма да има проблеми и лсед няколко месеца пак става забявяне . според мене се взема скапшан софтуер които след няколко месеца се презаква и се оправдават за увеличен трафик e to koga za posledno sa slojili now apreid http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=3031 MobileBulgaria вече по-бърз! 26 януари 2006 Приятели, Поради нарасналия брой посещения и регистрирани потребители, достъпа до сайта и скоростта на зареждане на страниците бяха временно затруднени. Това се дължи главно на увеличената информация и добавените допълнителни спецификации към устройствата в каталога на най-големият български портал за мобилни комуникации - www.mobilebulgaria.com. Извършихме ъпгрейд на сървъра и вече ще може да намирате това, което търсите много по-бързо и точно. Екипът поднася извиненията си за създаденото неудобство и временно ограничения достъп до сайта.
  man22
 • Da mnogo po dobre e skorostta :) No chak da sme dobri, moje bi ludi :)
  Andre N.B.
 • Поздравления за екипа на Mobilebulgaria! Време си беше вече...Но факт е скоростта и сега съм щастлив :D
  football_as
 • По този въпрос след дълго и задълбочено обмисляне стигнах до извода, че няма какво да кажа.
  Вили©
 • ...всичко с времето си! Ще става още по-добре, знаете че мислим и инвестираме постоянно за да сме най-добрите. И знаете ли защо? Защото... вие сте най-добрите!
  Support
 • От време на време , пак лаг-ва , но е с пъти по-бързо от преди ! А за отогвор в някоя тема е светкавично !
  centur
 • браво, това е много добре вече всичко ще е по-бързо и няма да се налага да се чака по сумати минути ::)
  Kalouenka
 • Ili sa izpuchipili klavieturi i mishki.
  vladovn
 • Да ни е честито! Нека днес склоним глава пред хилядите, които не доживяха този светъл миг и си отидоха в нервни гърчове, чакайки комп-а им да зареди следващия екран от сайта ;))))) !
  Ivo Ivanov