Нов рекордьор сред най-тънките смартфони на пазара - Vivo X3

Нов рекордьор сред най-тънките смартфони на пазара - Vivo X3
Китайската компания BBK отне приза за най-тънък телефон на Huawei Ascend P6 със своя модел Vivo X3. Корпусът на телефона е дебел само 5,75 мм, но ако го предпочетете в бяло, ще трябва да се примирите с дебелина от цели 5,95 мм. Както повечето смартфони обаче, предназначени за китайския пазар, VIvo X3 не блести с особени технически възможности.

Телефонът е с 5" дисплей с HD резолюция, работи с четириядрен процесор MediaTek с честота 1,5GHz и има две камери - 8МР и 5МР. Основната камера може да записва видео с HD резолюция, включен е и инфрачервен сензор. Телефонът разполага и с 1GB RAM и 16GB потребителска памет. Версията на Android e 4.2 Jelly Bean, а цената на телефона е около 305 евро. Не очакваме обаче да го видим на пазара извън Китай.

  • На мен пък ми харесва, само рамта и вградената памет да бяха повече.
    Ванката
  • Остави изпускането - то да се държи не е удобно... :(
    fintaraBG
  • Китайците много взеха да разочароват - изкопираха и фешън-ориентираната политика от западняците. Досега гледаха да бутат повече неща и да са максимално функционални (Ако не броим репликите без ОС, естествено) за парите си, но и те започнаха с компромисите в името на дизайна.(no)
    mkpetrov