Нова информация, че iPad mini ще е тънък колкото iPod touch

Нова информация, че iPad mini ще е тънък колкото iPod touch
Вече писахме, че според един от слуховете очакваният iPad mini ще е с дебелината на iPod touch и нови детайли потвърждават това. Разбира се, още нямаме официално потвърждение, че ще видим такова устройство, но всичко насочва към подобни очаквания. Онлайн се появиха нови схеми и дори калъфи за таблета и ако те са верни, продажбите на устройството могат лесно да задминат тези на Nexus 7, особено ако се продава на цена от 250 долара. Новите изображения идват от Think iOS, които са ги получили от производителя на калъфи FullHull.

Според информацията дебелината на таблета ще бъде 7,3 мм, което го поставя в категорията на iPod touch, чиято дебелина е 7,3 мм. Очакванията са iPad mini да има 7" дисплей и нов 19-пинов конектор, какъвто според слуховете ще бъде добавен и в следващото поколение на iPhone. Досегашната информация подсказваше, че диагоналът на екрана ще е 7,85".

http://thinkios.com/22188/ipad-mini-drawings-reveal-design-details-7-inch-screen-thin-design-and-19-pin-connector-confirmed/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция