Нова информация разкрива ключови особености на iPhone 13

Нова информация разкрива ключови особености на iPhone 13

Тази година телефоните на Apple ще предложат интересен набор от характеристики, разкрива доклад на анализатора Минг-Чи Куо. Той пише, че моделите iPhone 13 ще предложат дисплеи с по-малко изрязване за системата Face ID, а двата Pro модела ще са снабдени с LTPO дисплеи с опресняване при 120Hz. Това потвърждава и досегашната информация от други източници.

Анализаторът споделя, че серията iPhone 13 отново ще включва 4 модела и всички те ще са снабдени с Lightning конектор и 5G модем на Qualcomm. Той очаква системата за стабилизация с преместване на сензора от iPhоne 12 Pro Max да стане част от всички нови телефони, а Pro устройствата да получат подобрена ултраширокоъгълна камера с бленда f/1.8 и оптична стабилизация.

Тазгодишните телефони ще имат и по-големи батерии, което ще е възможно благодарение на спестяващия място дизайн. Така например слота за SIM карти ще е вграден в платката на телефоните, а дебелината на някои компоненти на Face ID ще бъде намалена. Съвсем логично по-големите батерии ще доведат и до увеличаване на теглото на всички модели iPhone 13. Анализаторът очаква сензорите LiDAR да продължат да са част само от Pro моделите.

Източник: MacRumors

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция