Нова услуга за потребителите на B-CONNECT

Нова услуга за потребителите на  B-CONNECT
GloBul предлага нова услуга на всички потребители на предплатената комуникация на компанията. Новата услуга им дава възможност да презареждат своите b-connect през банкомат и Интернет. Услугата е достъпна денонощно през Интернет портала ePay.bg и банкоматите в цялата страна за всички, които ползват дебитна карта на българска банка, включена в системата за разплащания.
За презареждане на карта през банкомат е необходимо клиентът да въведе желания мобилeн номер и да избере сумата за презареждане – 15 лева, 25 лева или 40 лева (с включен подарък на стойност 5 лева) време за разговори.
За презареждане на картата си през Интернет клиентът трябва да има регистрация в системата за разплащания ePay.bg и регистрация на дебитната си карта. Тя е еднократна и след като я получи, потребителят може да избере желаната от него сума за презареждане - 15 лева, 25 лева или 40 лева (с включен подарък на стойност 5 лева) време за разговори.
За улеснение на потребителя въвеждане на мобилния номер се изисква само при ползване на услугата за първи път. За всички следващи презареждания от същата дебитна карта към същия мобилен номер то няма да е необходимо.
Презареждането на b-connect картата с помощта на новата услуга отнема по-малко от 10 минути. След като то е осъществено успешно, клиентът получава служебен SMS с потвърждение за стойността на презаредената сума за разговори.
Освен това всички действащи промоции на GloBul, включващи презареждане с ваучери, са валидни и при презареждането им през банкомат или Интернет.
С тази нова услуга GloBul продължава политиката си на диференциране на пазара и предлагане на нови и качествени услуги, съобразени с изискванията на клиентите и създадени за тяхно удобство.