Нови аудио аксесоари с марката Nokia

Нови аудио аксесоари с марката Nokia

Заедно със смартфоните Nokia 2.4 и 3.4 днес HMD Global представи и нови аксесоари с познатата марка. Слушалките Nokia Power Earbuds Lite са по-евтина версия на анонсираните миналата година Nokia Power Earbuds. Отново предлагат 6 мм говорители с графен, поддържат Bluetooth 5.0 и са с IPX7 водоустойчивост, което им позволява да издържат 30 минути на дълбочина до 1 метър.

Разликата е в капацитета на вградената в калъфа батерия - вместо 3000 mAh той е 600 mAh, което осигурява 35 часа общо време на автономност вместо 150 часа. Слушалките ще се продават в 3 цвята (бяло, синьо и черно) от октомври за 60 евро. Nokia Power Earbuds получават два нови цвята - синьо и зелено, а цената им остава 79 евро.

Както подсказва името му Nokia Portable Wireless Speaker е безжичен говорител с компактни размери. Устройството е с малка кръгла форма и включва батерия за 4 часа работа, микрофон за хендсфри разговори, поддръжка на Bluetooth 5.0 и възможност за свързване на два броя за получаване на стерео звук. Продажбите започват през ноември на цена около 35 евро.

HMD Global представи и нови прозрачни калъфи за Nokia 2.4, Nokia 3.4 и Nokia 8.3 5G, както и флип калъф за Nokia 3.4, който служи за поставка на телефона при гледане на видео. Прозрачните калъфи ще се предлагат за 10 евро, а сгъваемия ще струва 25 евро.

Източник: HMD Global