Нови Bluetooth предизвикателства от "Дейзи Мултимедия"

Българската фирма за цифрови мултимедиини устройства Дейзи Мултимедия пуска на пазара устройства с уникална Bluetooth функция. Новите версии на познатите вече: цифров фотоапарат GemPix 425 Z и MP3 плейър Diva Gem. Благодарение на Bluetooth технология, с цифровия фотоапарат могат да се изпращат снимки в MMS формат до мобилни телефони, да се изпращат снимки в реален размер чрез мобилния телефон като прикачен файл, и е съвместим с Bluetooth GPS модули, като се отбелязва района, където са направени снимките.
МР3 плейъра с Bluetooth дава възможност да се използва като Hands-free за мобилни телефони, като за тази цел се използват слушалките на плейъра. Устройството съчетава в себе си Аудио плейър, FM радио, Диктофон и SD/MMC четец. Li-Ion батерията позволява 12 часово непрекъснато просвирване, а теглото на плейъра е едва 29 грама.
Освен тези устройства, Дейзи пусна на пазара и Bluetooth слушалка съвместима с всички мобилни телефони поддържащи безжичната технология. Слушалката е лека, удобна и стилна. Продуктите на Дейзи Мултимедия можете да намерите в Mobile Shop