Нови данни за предстоящия флагман на Xiaomi

Китайските производители на смартфони се готвят да анонсират новите си флагмани през второто полугодие, а сред тях е и Xiaomi. Традиционно компанията пуска две флагмански серии годишно, но представеният миналата година Mi MIX Alpha така и не стигна до пазара.

Аксесоари за:

Сега слуховете сочат, че компанията подготвя нов модел в серия MIX, който ще се появи съвсем скоро. Това обаче може да не е единственият телефон от висок клас, който те ще анонсират през второто полугодие. Освен него може да видим и Xiaomi Mi 10 Super Large Cup.

Наскоро за неговото съществуване потвърди продуктовият директор на Redmi, Уонг Тенг, който посочи, че моделът е в процес на тестове и няма да бъде евтин. Сега лийкърът Digital Chat Station споделя нови данни за устройството, което ще е с модел M2007J1SC.

Телефонът изглежда ще използва новия чипсет Snapdragon 865+, както и екран с честота на опресняване 120 херца. Лийкърът очаква, че той ще се появи през август и освен това ще предложи високи нива на зуум. Възможно е да видим и технология за бързо зареждане до 100W.

Източник: Weibo

  • Ще удари два бона , че и отгоре.
    julianjulian10