Нови данни за премиерата на Xiaomi Mi 11

Нови данни за премиерата на Xiaomi Mi 11

Изглежда редица производители ще изнесат премиерите на следващите си флагмански серии смартфони по-рано от традиционното през следващата година. Samsung би трябвало да представи Galaxy S21 през януари, а OnePlus 9 се очаква през март вместо през април.

Xiaomi е друг голям производител, който вероятно ще предприеме подобна политика. По данни на лийкъра Digital Chat Station серията Mi 11 ще бъде анонсирана през следващия месец. Тъй като сме в края на ноември е доста вероятно той да визира януари месец.

Може обаче и да не става дума за грешка, тъй като наскоро се появи информация, че устройствата могат да бъдат анонсирани заедно със Snapdragon 875. При всички положения скоро ще знаем повече по въпроса.

На този етап не разполагаме с много информация за бъдещите устройства с изключение на факта, че те ще използват новия чипсет на Qualcomm Snapdragon 875. Mi 11 Pro би трябвало да предложи екран с резолюция Quad HD+ и честота на опресняване 120 херца. Освен това може да видим основна камера с 50MP сензори и 12MP с телефото обектив.