Нови изображения и данни за Samsung Galaxy Buds2 Pro

Нови изображения и данни за Samsung Galaxy Buds2 Pro

Остава по-малко от седмица до дългоочакваната премиера на най-новите устройства на Samsung. И докато вниманието на повечето потребители очаквано е насочено към бъдещите сгъваеми смартфони, южнокорейците ще представят и други нови попълнения.

Сред тях са и напълно безжичните слушалки Galaxy Buds2 Pro. Сега благодарение на германския сайт WinFuture разполагаме с някои характеристики, а 91mobiles споделят и висококачествени изображения на модела.

Виждаме Galaxy Buds2 Pro в бял, лилав и черен цвят. Те приличат доста на оригиналните Buds Pro, като в случая е заложено на матово покритие. Слушалките са с 10-милиметрови говорители и използват Bluetooth 5.3 за свързване.

Освен това имат по няколко микрофона и поддържат интелигентна технология за активно шумопотискане (Intelligent Active Noise Cancellation). Galaxy Buds2 Pro поддържат също 360-градусов звук и HD глас за по-ясни разговори.

Сред останалите параметри са още сертификация IPX7, до 8 часа плейбек с един заряд и 29 часа с включената в кейса батерия, както и безжично зареждане или чрез USB Type-C порт. Очакваната цена е 229 евро.

Източници: WinFuture, 91mobiles

Оферти на деня