Нови рендъри на iPhone XI

Нови рендъри на iPhone XI

В интернет се появиха нови рендъри на iPhone XI, за които се твърди, че изобразяват финалния дизайн на устройството. Забелязва се, че издатината за камерата е налична и тук. Самата камера е тройна и е с доста нестандартно разположение на сензорите. Кадрите показват, че целият заден панел е направен от един единствен лист стъкло, който покрива и камерата. На предния панел виждаме 5.8-инчовия AMOLED дисплей, чийто размер е същият като при актуалните  модели, а рамките около него са леко редуцирани.

Apple не са преминали към USB-C и новите модели iPhone продължават да разчитат на интерфейса Lightning за зареждане. Естествено, задължително трябва да се има предвид, че няма гаранция за достоверността на рендърите. Също така е напълно възможно Apple тепърва да предприеме промени по външния вид на следващото поколение iPhone, така че всичко това, поне към момента, все още е в рамките на слуховете.

Източник: Cashkaro

Препоръчани оферти

  • Дизайна на моделите от iPhone 6 до iPhone 8 беше почти идентичен 4 години, така че нищо чудно 3 години да са идентични и X, Xs и XI :)
    iWolff
  • -
    Blue Sky
  • Отзад е грозотия ...
    nikito_blend