Новите безжични слушалки на LG са с антибактериална технология

Новите безжични слушалки на LG са с антибактериална технология

LG представи два нови модела изцяло безжични слушалки в серията TONE Free - HBS-FN4 и HBS-FN6. Вторият от тях включва технологията UVnano, която убива до 99.9% от бактериите E. coli и S. Aureus 2. Това става чрез ултравиолетова светлина, докато слушалките се зареждат в кейса.

Иначе и двата модела предлагат технология от Meridian Audio за пресъздаване на реалистичен звук чрез технологията HPS (Headphone Spatial Processing). Те имат нов дизайн за по-удобно позициониране в ухото. Това от своя страна изолира по-ефективно външните шумове.

Налични са няколко предварително зададени настройки на еквалайзера: Natural, Immersive, Bass Boost и Treble Boost. Въпреки липсата на технология за шумопотискане откриваме режим за околен звук (Ambient Sound Mode), при който се използват микрофоните.

С един заряд на батериите слушалките издържат до 6 часа при музикален плейбек, а чрез вградените в кейса батерии издръжливостта се удължава до 18 часа. Слушалките ще са налични в черен и бял цвят, като се очакват през юли в Европа и САЩ.

Източник: LG