Новите iPhone модели най-вероятно имат технология за обратно зареждане, но тя не е активна

Новите iPhone модели най-вероятно имат технология за обратно зареждане, но тя не е активна

Новите модели iPhone най-вероятно разполагат с интересна скрита функционалност, за което научаваме от Сони Диксън (@SonnyDickson). Става дума за възможност за обратно безжично зареждане, но тя е деактивирана. Чрез тази опция телефоните могат да зареждат безжично други Qi устройства подобно на технологията в някои модели на Huawei и Samsung. Тази функционалност беше сред очакваните новости в iPhone 11, но така и не бе анонсирана при представянето на серията.

Макар да има вероятност Apple да активира опцията на по-късен етап, това по-скоро няма да се случи, а засега няма информация защо от компанията са избрали да не дадат възможност на потребитлеите да я използват. Междувременно друга новост, която се очакваше и не беше официално обявена по време на събитието - Apple Tags, фигурира на сайта на компанията, което означава, че е доста вероятно да бъде достъпна в даден момент.

Препоръчани оферти

  • Ако имаше, Епъл щяша да направят десетки реклами как си зареждаш Епълските неща с телефона. Очевидно няма.. Ситуацията е - Имам оригинална топка адидас, ама не ми дават да изкарвам от вкъщи.
    martinrachev
  • -
    npet