Новите слушалки на Bose включват лесен достъп до Google Assistant

Новите слушалки на Bose включват лесен достъп до Google Assistant

Bose представи официално нови Bluetooth слушалки в серията QC (Quiet Comfort), които поддържат виртуалния асистент Google Assistant. Цената на модела QC35 II е същата като на стандартния вариант на слушалките, а именно 380 евро. Слушалките ще се предлагат в черен и сребрист цвят и вече са налични в САЩ, Западна Европа и на някои други пазари. Активирането на Google Assistant става чрез натискане на специалния “Action” бутон, а добавката позволява управление на музикалния плейбек, провеждане на разговори, създаване на събития в календара, провеждане на търсения в интернет и други.

Google Assistant може дори да чете новини, ако ползвате версията на английски чрез командата “Play the news”. Bose QC35 II включват още шумопотискане в три режима, които можете да превключвате през приложението Bose Connect. Ако не използвате Google Assistant, можете да промените функцията на бутона Action, което определено е плюс. Моделът предлага до 20 часа плейбек с едно зареждане, а конструкцията е направена от издръжливи на износване материали.

Компанията представи и Bluetooth слушалките SoundSport Free. Това предложение е от типа in-ear и е насочено към активните потребители. Слушалките предлагат автономност при слушане на музика до 5 часа, която може да бъде удължена с още 10 часа чрез вградената в калъфа за носене батерия. Слушалките са издръжливи на пот и вода с рейтинг IPX4, а в комплект с тях, освен калъфът с вградена батерия, получавате още три StayHear+ Sport накрайника и USB кабел. В дясната слушалка е вграден мултифункционален бутон за управление на музикалния плейбек и разговорите. Цената на модела в САЩ е 250 долара, а доставките започват през следващия месец.

Източник: Bose, Google