Новият часовник Moto 360 не се произвежда от Motorola

Новият часовник Moto 360 не се произвежда от Motorola

Motorola представи нова версия на умния часовник Moto 360 (2019), който включва редица подобрения спрямо оригиналния модел от 2015. В случая обаче той не се произвежда от компанията, а от фирмата eBuyNow, която е получила лиценз за това. Устройството включва чипсет Snapdragon Wear 3100, 1GB RAM, 8GB за файлове и батерия с капацитет 355 mAh. Тя предлага до ден автономност и поддържа технология за бързо зареждане.

Кръглият OLED дисплей е с диагонал 1.2 инча, резолюция 360 x 360 пиксела и разполага с функционалност Always On и защитно покритие Corning Gorilla Glass 3. Сред останалите параметри откриваме наличието на NFC свързаност за безконтактни разплащания, водоустойчивост с рейтинг 3ATM и сензор за отчитане на сърдечния ритъм. Връзката към смартфон се осъществява чрез Bluetooth, но освен това е налична Wi-Fi свързаност, както и вграден GPS.

В софтуерно отношение се разчита на операционната система Wear OS с голям набор от специализирани приложения и вграден виртуалент асистент Google Assistant. Благодарение на наличните сензори е възможно проследяването на различни типове тренировки. Моделът предлага и няколко режима на работа, включително Battery Saver. Той се активира автоматично при достигане на ниско ниво на заряд на батерията и показва часа в продължение на до три дни, за сметка на ограничаването на някои функции.

Налични са два хардуерни бутона за управление, които могат да бъдат персонализирани, като единият от тях се върти. Часовникът ще е достъпен в сив, черен и цвят розово злато със сменяема кожена или силиконова каишка. Цената на новия Moto 360 ще е 350 долара, като се очаква да е наличен през декември.

Източник: moto360

Оферти на деня