НХА и Huawei организират конкурс за тапети за смартфони

НХА и Huawei организират конкурс за тапети за смартфони

Националната художествена академия в партньорство с Huawei стартира конкурс за дизайни на тапети за смартфони по тема „Хармония на цветовете“. Най-добрите шест предложения ще бъдат разработени като мобилни теми и качени в приложението Huawei Themes, откъдето ще могат да бъдат изтеглени от всеки желаещ, а авторите им ще получат и предметни награди.

Журито на конкурса е с председател деканът на Факултета за изящни изкуства на Националната художествена академия проф. Светозар Бенчев. Негови членове са Димитър Караниколов (@karanikolov), Рафаел Гарути и управляващият Huawei Consumer Business Group за България и Македония Лонгруи Циу (Джефри).

Конкурсът е разделен в две категории – за оригинални графични дизайни и за авторски снимки, направени с устройства на Huawei. Участниците трябва да изразят своята интерпретация на темата „цветната хармония, която е навсякъде около нас.“

Големият победител ще получи смартфон Huawei P30 Pro, завършилият на второ място ще вземе таблет Huawei MediaPad M5 lite, а за този на трето място ще има Huawei Watch GT 2. Следващите трима в класацията ще се сдобият с 360-градусова камера Huawei EnVision 360. Заявките за участие се подават на официалния сайт на конкурса до 30 ноември.

Оферти на деня