Новият флагман на LG ще се казва G7 ThinQ

Новият флагман на LG ще се казва G7 ThinQ

Според информация на популярния потребител на Twitter Ивън Блас новият флагман на LG ще носи името G7 ThinQ. Добавката обозначава функциите за изкуствен интелект, които са включени към устройството. Както е известно, по време на мобилния конгрес корейците представиха обновена версия на V30S със същото име.  Затова очакваме LG G7 ThinQ също да предложи автоматично разпознаване на сцени, както и повече гласови команди за Google Assistant.

Аксесоари за:

В същото време друг потребител на Twitter, @Ricciolo1, който също често споделя в аванс детайли за бъдещи устройства, обяви, че LG ще добавят функциите за изкуствен интелект и към актуалния си флагман G6. Това ще се случи чрез софтуерен ъпдейт през юни. Очакванията са LG G7 ThinQ да предложи изрязан M+ LCD дисплей, процесор Snapdragon 845, 4 GB оперативна памет и 64 GB памет за приложения. Вероятно ще е налична и Plus версия с 6 GB RAM и 128 GB за приложения.

  • А аз на моята G4-ка съм с линейдж. Направо хвърчи. И на мен ми е тежка резерва. :D
    feuer34
  • Аз си сложих полската официална седмица и си работи без забележка. Телефонът е много по-бърз от преди. 4 часа сот. Тествах няколко дни и го върнах в шкафа за резерва. С lg up и tot файл става номерът, упътването е налично в андроидбг. Цялата работа е за 15 минути.
    Вито
  • За G4 така и не пуснаха официален 7.0. Жалка работа!(angry)
    stanchev36