Новият флагман на Motorola може да е на име Edge+

От известно време се говори, че Motorola подготвя нов смартфон от висок клас, който може да се появи скоро. Сега благодарение на лийкъра Ивън Блас (@evleaks) научаваме и евентуалното име на модела, който изглежда ще носи названието Motorola Edge+. Според него в САЩ устройството ще бъде достъпно през оператора Verizon.

На този етап не става ясно дали моделът ще бъде ексклузивен за телекома и дали ще се появи извън страната. Единственият друг детайл около него, за който споменава Блас, е наличието на отвор в дисплея за селфи камерата. Ако информацията за името на модела се оправдае, то компанията вероятно се готви да пусне нова серия устройства. Последните флагмански смартфони на бранда бяха в серия Z.

Междувременно Блас публикува и снимка на неизвестен телефон на Motorola с отвор за селфи камерата в дисплея, но според него засега не е ясно дали това не е Edge+. Устройството е снабдено и със стилус, което определено е необичаен детайл. Надяваме се, че през идните седмици ще имаме повече детайли за планираните смартфони от пшритежаваната от Lenovo компания.

Източник: Twitter