Новият сезон на шоуто CloseUP ще бъде заснет с Huawei P30 Pro

Новият сезон на шоуто CloseUP ще бъде заснет с Huawei P30 Pro

Продажбите на Huawei P30 Pro вървят с пълна сила, а китайската компания е готова отново да демонстрира на какво е способна иновативната му камера. Българското подразделение на Huawei обяви, че си партнира с популярната изпълнителка и продуцент Сантра, а като част от съвместната им работа устройството ще се ползва за заснемане на новия сезон на шоуто CloseUP, чийто първи епизод беше излъчен на 22 април по The Voice.

Лонгруи Циу, генерален директор на Huawei Consumer Business Group за България и Македония, разкрива, че идеята е тествана още с Mate 20 Pro, който допаднал на операторите на шоуто, а P30 Pro е надминал очакванията им. Камерата му е разработена съвместно с Leica и е в състояние да фокусира от разстояние 2.5 см, да прави ултра широкоъгълни снимки и да приближава без загуба на качество до 10 пъти. Основната и телефото камерата имат оптична стабилизация, а към тях е добавен и 3D ToF сензор.

„Когато искам да вляза в дома на героя си и в неговата душевност, които да предам в най-естествения им вид на нашата публика, ми помага да снимам с устройство, което е максимално дискретно, естествена част от интериора на един подобен разговор“, споделя Сантра. Предаването се излъчва по телевизия The Voice всеки делничен ден от 18 часа, а пълният епизод ще бъде показан всяка следваща неделя от 21 часа.

Оферти на деня

  • Аз пък знам, че вие нищо не знаете. Не ст имали и телефона. Коментарът ви е ... меко казано несерьозен.
    propov
  • Като знам как снима видео p30 pro по добре с нокия 3310
    Gilespi
  • То това ”шоу” могат да го снимат с "Nokia" 3310
    Kuzmanovv