Новият таблет Samsung Galaxy Tab S6 Lite е достъпен в България

Новият таблет Samsung Galaxy Tab S6 Lite е достъпен в България

Samsung представи един от най-новите си таблети – Galaxy Tab S6 Lite, в средата на април, като моделът разполага с TFT екран с диагонал 10.4 инча и резолюция 2000 х 1200 пиксела. Ако сте харесали устройството, то имаме добра новина за вас, тъй като вече е достъпно през нашия онлайн магазин.

Сред основните характеристики на таблета откриваме още чипсет с осемядрен процесор, като най-вероятно това е Exynos 9611, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 7040 mAh. Тя според компанията ще осигури до 12 часа браузинг в интернет, 13 часа при видео плейбек или до 149 часа възпроизвеждане на музика с един заряд.

Таблетът разполага с 8MP основна и 5MP предна камера и жак за слушалки и идва с писалка S Pen. В софтуерно отношение откриваме Android 10 с One UI 2.0. По отношение на безжичната свързаност е налична технология Wi-Fi с опция за 4G LTE.

  • Споко, тази цена е в измисления СитиТел. Скоро ще го пуснат и реалните магазини. На по-ниска цена. А и в СитиТел също не са налични версиите със 128 памет
    iavorski
  • Посредствен хардуер и изключителна цена.
    PanasonicMobile