Слушалките Huawei FreeBuds 3i обещават музика без нежелан шум

Huawei представи слушалките FreeBuds 3 в края на миналата година, а сред основните плюсове на модела бяха ползването на Bluetooth 5.1, отвореният дизайн и възможността за активно потискане на околните звуци. Слушалките ни впечатлиха със своето звучене, но междувременно компанията анонсира нов модел, който е по-евтин и включва силиконови уплътнения за по-добро фиксиране в ушите.

Устройството се казва FreeBuds 3i и на практика е идентично с анонсираните през февруари слушалки Honor Magic Earbuds. Сред характеристиките са 10 мм динамични говорители, капацитивни сензори за управление чрез докосване и 3 микрофона във всяка слушалка за активно потискане на шума (с до 32 dB) и подобряване на звука при разговор.

С едно зареждане слушалките осигуряват до 3.5 часа слушане на музика или 2.5 часа разговори, а допълнителният калъф за носене добавя още 14.5/10.5 часа на работа. FreeBuds 3i ще се продават в Обединеното кралство от 20 май в бяло на цена 90 паунда, а през юни ще са налични и в черно.

Междувременно започнаха продажбите на Honor Magic Earbuds в Нидерландия, Германия, Италия и Франция през сайта HIHONOR.COM на цена 100 евро. Слушалките са налични в бяло и синьо, а на 21 май се очакват и в Обединеното кралство за 90 паунда.

Източник: Android Authority, Huawei