Ново изображение показва цветовете на motorola edge s

Ново изображение показва цветовете на motorola edge s

Миналата година Motorola представи първия си флагман от доста време насам, edge+. Тази година изглежда компанията ще продължи практиката си, а първият нов модел от висок клас ще е motorola edge s, който ще бъде анонсиран утре в Китай и ще използва новия чипсет Snapdragon 870.

Препоръчани оферти

Междувременно благодарение на рекламен банер свързан с анонса на телефона виждаме и част от дизайна му. Той ще има четворна основна камера, като изглежда сензорите няма да са в една секция. Освен това виждаме наличието на извити страни на гърба и хардуерни бутони отдясно на корпуса.

Телефонът изглежда ще се предлага в сребрист/бял и син цвят. Сред очакваните параметри на телефона са OLED екран с диагонал 6.7 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 105 херца. Моделът може да предложи още батерия с капацитет 5000 mAh и 64MP сензор в основната си камера.

  • Моторола не съществува от доста време насам, всичко това е Леново! Моторола се открояваше чат-пат с някакъв иновативен дизайн, сега, откакто е Леново, всичко е еднакво!
    bibo35