Няма да повярвате как се казва телевизорът на OnePlus

Няма да повярвате как се казва телевизорът на OnePlus

От известно време OnePlus ни подготвя за премиерата на собствен телевизор с Android TV, а с наближаването на премиерата му по-късно през годината компанията започна да споделя повече детайли за него. Преди дни се разбра, че устройството вероятно ще се предлага с диагонали на екрана между 43" и 75", но моделите може би ще са налични само в Индия, Китай и САЩ.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Междувременно OnePlusе е готова да разкрие как ще се казва новият продукт в нейното портфолио и какво лого ще има, което става след продължил цяла година конкурс. За това време компанията би трябвало да е получила изобилие от предложения, но в крайна сметка устройството ще се казва просто OnePlus TV, което едва ли е най-оригиналното име, но пък е просто и точно. Очакваме през идните седмици и месеци да научим повече за възможностите на телевизора.

Източник: OnePlus

  • Ха ха ха ми то не е за вярване! Ако просто бяха обявили името - ок. Просто, ясно, запомнящо се. Какъвто е ще е продукта - без революции, иновации и експерименти. Ама като прочетох, че е имало и конкурс, направо се засмях на глас. Това вече е някак комично и несериозно.. Да апелираш за креативност и творчество, и накрая да се окаже, че това не ти е нужно. Разочарован съм от подхода на Уан Плюс.
    propov