Обадете се от mp3 плеъра си

Обадете се от mp3 плеъра си
Разбира се, това не е първият mp3 плеър, снабден с Bluetooth възможности, но ако не ни лъже паметта, е първият, с който могат да се провеждат разговори. PAN-300VT служи като безжична handsfree слушалка при входящи разговори, като спира просвирваната в момента музика. Върху OLED дисплея на плеъра се показват последните приети и пропуснати обаждания и макар че няма клавиатура, с него дори могат да се инициират разговори, вероятно като се борави директно с телефонния указател на мобилния телефон. Очаква се продажбите на PAN-300VT извън Корея да започнат в началото на следващата година.

 • Как може да е новина това? Подобен player има от преди година. Дори самия сайт го прдлага http://www.mobilebulgaria.com/mp3_players/view.php?id=8 а някой да вземе да прочете по-добре, а? става дума за плеър, който зарежда телефонния указател през bluetooth. доколкото знам diva-та може да служи само като bt handsfree.
  DefaultUser
 • не е първият със синьо зъбче. дива джем на деизи преди две години е пуснат, работи чудесно
  petko
 • Ами далеч не е първият,ама добре изглежда на дизайн Как може да е новина това? Подобен player има от преди година. Дори самия сайт го прдлага http://www.mobilebulgaria.com/mp3_players/view.php?id=8
  DefaultUser
 • става дума за това http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=2798 ;тоя форум мноо зле,оправете го малко де :) dobre li si be 4ovek,da nqma6 temperatura???
  DefaultUser
 • Ами далеч не е първият,ама добре изглежда на дизайн става дума за това http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=2798 ;тоя форум мноо зле,оправете го малко де :)
  DefaultUser